地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

今晚又約左個mk妹出黎玩

匿名網友  發表於 2020-4-26 05:53:27 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
今晚又約左個出黎玩左晚,呢個唔同上次,呢個mk妹一名,叫ar雪
+ r  _6 w" I5 S. i5 t0 V% x2 y8 H/ ^5 A
tumblr_p4x88wraUI1ww6kkao1_640.jpg ! e$ Q% r3 S; Y1 g

5 ]5 k6 l( s% a3 ?% x) Y雖然係個mk妹,但就冇點扑過野。心諗咁就正,我話點就點,呀佢又真係好聽乖wo. 因為我有鋪校服癮, 事前已經問定佢有冇中學果陣套校服,佢竟然話有,話帶去換。咁當日佢沖完涼就換左套校服出黎,入面淨係戴左個好mk好feel既sixty-eight bra同着左底底5 F. M0 E+ [2 S0 \, N+ F
/ E) K- n) o  R) c
因為佢口淺,吹果陣禁住佢個頭,塞到入喉嚨頂,逼佢深喉,幾下佢就頂唔順,冇計啦新手ma, 佢推開我之後係咁咳,我仲扼9佢話,不嬲含撚都係咁含嫁啦,你要學識佢啦* ?* U7 j! G$ k
7 T# l+ K/ x: g2 o% {
深喉多幾下見佢都頂唔順,就轉扑啦,為左玩9呢個新手,我專登第一個體位就玩女上,大家都知女上其實唔易,要番咁上下經驗先玩得叻。講番佢,一黎就知新手到爆啦,坐上黎,拎住我條龍,想塞入去自己個閪到,塞極都塞唔中,見佢咁可憐,咪幫下佢囉,我屎忽一頂,入哂,佢即刻呀左一聲,仲比我笑9佢。
9 V6 N8 }3 ?# ^/ f. p4 U入左之後仲衰,郁都唔識郁,真係無論上下定前後都唔q識,咁我又見佢求助無門,咪幫下佢囉,我叫佢:唔洗你郁啦,你坐喺到得啦,我郁。之後我就開始用我既摩打腳,下下大大力頂上去,因為佢陰道算淺,所以下下頂到盡哂,又走唔到wo, 所以叫到非常之淒厲。之後精彩啦:頂唔夠廿下,佢竟然頂唔順到自己企左起身拎番出黎,再灘屍咁灘左喺我隔離,仲要係咁嗌,回唔到氣咁+ b- M- D4 m$ Z  ]

" T; ^3 I  V1 x* a! e% y我見佢個樣咁可憐,就諗住一於再玩盡佢d.  我話未夠喉呀,繼續女上,佢聽到差d想喊,我話想喊都係要嫁啦,佢就死死氣坐番上黎。第二round我當然冇諗住可憐佢啦,繼續摩打腳隊上去,佢又試嗌到9彩咁。第二round可能佢已經冇咩力坐直,比我隊到佢成個身震哂,仲開始有d淫水飛出黎,我成肚佢成個大脾都係d淫水,所以話女人真係水做的。再隊隊下,佢已經白眼都反埋,冇哂反抗力咁,喺呢個時候,我就拉低佢校裙條拉鏈,show對波出黎,除左佢一直好在意,唔想我除,佢個勁mk 好feel既sixty-eight公仔bra, 呢d bra好易除,一扯上就係,佢一d反抗都冇,可能係,想反抗都反唔到
9 w: k+ v+ U+ D0 z, X6 L- L  W
1 X, |* R, ]+ D9 [9 H8 O+ O0 n卒之佢都係話頂唔順,灘番落黎抖大氣,呢個時間我緊係唔會比佢抖啦!淨係男上繼續扑,去到呢個階段,ar雪已經連叫春既力都冇埋,灘屍咁喺到比我屌,我禁住佢對手,連唯一比佢發洩既途徑都冇埋,扑唔夠幾下就高潮左。而我都差唔多,拎左出黎,騎上去,屌佢個嘴。 呢個pose精妙之處,就係向前可以屌嘴,向後又可以磨波波) S9 g: Q0 F' q  M7 V( X
/ ]% d/ l& j- z  L! n3 O+ Z5 z
最後諗住射哂入佢個口到,但我就曳,射到佢口又有,而又有,佢好錫住既頭髮都有。 心諗死啦,我知女仔洗頭好麻煩,諗住實比佢屌死,點知佢連講野既力都冇,就咁灘左喺到,到我沖完涼佢先有番知覺。
回復

sotszhung 發表於 2021-4-25 18:26:28 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
v                                   
回復

kardon85 發表於 2021-4-25 15:24:39 | 顯示全部樓層
thank you for sharing
回復

廿萬人 發表於 2021-4-24 11:46:58 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

Hodnao 發表於 2021-4-24 02:59:57 | 顯示全部樓層
ydycicicufucicu
回復

Wildchildsenses 發表於 2021-4-24 00:41:25 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

ka1415 發表於 2021-4-23 23:38:58 | 顯示全部樓層
Thanks for share
回復

ka1415 發表於 2021-4-23 23:38:21 | 顯示全部樓層
Thanks for share
回復

dennis3385 發表於 2021-4-18 20:19:53 | 顯示全部樓層
回復

fky221 發表於 2021-4-18 13:40:58 | 顯示全部樓層
dfbsdfbsdcvbcvbdf
回復

aqa7229 發表於 2021-4-17 15:19:34 | 顯示全部樓層
Thankthank
回復

misschloewu 發表於 2021-4-17 14:34:47 | 顯示全部樓層
9 \, |1 G+ t! P2 x5 ]
Thanks for sharing
回復

DDan 發表於 2021-4-2 01:58:07 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing- _. Q: l, F/ ]# y/ J
回復

samson20 發表於 2021-4-2 01:55:02 | 顯示全部樓層
nice story thx
回復

arrowpig 發表於 2021-4-1 22:04:03 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

zsaxdsc 發表於 2021-4-1 18:39:28 | 顯示全部樓層
Hdhxhxhxhxjxj
回復

qscwdvef 發表於 2021-3-31 16:16:54 | 顯示全部樓層

^' P5 O7 Z$ C5 _, b' G! l' J! Sthanks for posting
回復

gooes 發表於 2021-3-30 13:54:06 | 顯示全部樓層

# d* J) x: _: mthx for sharing
回復

easyquest 發表於 2021-3-30 11:38:29 | 顯示全部樓層
good good good
回復

dunchan12345 發表於 2021-3-21 00:32:03 | 顯示全部樓層
See all the time
回復

hellomotorbus 發表於 2021-3-12 00:41:27 | 顯示全部樓層
thank you very much
回復