地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 2.暑假

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:59 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰個學年最後的一日,我如常放學後去圖書館睇書,然後上左Miss架車。
( h5 q3 t6 J+ S
6 P& q; g3 I$ o9 OMiss如常拿出椰子油放在手心揉搓。6 H( c" }6 L/ o$ E

' v! \4 f1 \. f「Miss,今日可唔可以有D唔同呀?」9 D/ W3 j& O2 M9 ]

3 y+ n( `$ R  c& Z0 ~+ }% _8 I5 c( V「點樣唔同呢?」
$ b# R; Q2 n  H6 |* L% c
4 T$ {# Y4 d/ @7 y* U6 ^% c「摸吓你囉⋯⋯」我伸手搭在她的大腿上輕輕地撫摸。
, f$ `5 W- l( x, C: _* n; w7 A# w, e9 W/ x* U
- J1 @# z! C5 C* F
1 U/ L% [; W) }「No呀,我講過好多次啦,你唔記得喇,老師摸吓學生個頭表示鼓勵係好平常嘅,但係倒轉嚟就講唔通㗎嘛,understand?」她堅決地說。5 Y  p& e; E( k/ @/ C6 p

3 c5 b" N1 h2 i「嗯⋯⋯」我無奈地縮手⋯⋯
" v' ~  c+ K2 J6 q% o1 `! q( A' [- k, y9 Z
「咁就乖啦,想唔同D呀嘛⋯⋯」; s! f& A: F* I; k( i( \

. ]( P" F8 s  Z# K/ ~" I7 h9 o9 u0 m# W果然Miss這次使出唔同嘅手法,一手抄落袋底,五指靈巧地撥弄,我兩粒蛋蛋好似六合彩攪珠咁浪吓浪吓,搞到我即時渾身酸麻,碌L扯到起晒青根⋯⋯5 ~5 X2 r* g$ i! N; z
" u9 x  G+ v2 P
「噢⋯⋯噓⋯⋯」2 X8 L+ Z$ D! r- e

, I& L1 X3 h! Z* t3 X, t/ N6 P$ ]" e! \, s, |

2 y& ^" d. \# L" R2 M& }「射喇?」
. V7 E: z5 f4 r9 v, ~! X! e+ {2 h8 K* F* A# r
「嗯⋯⋯未⋯⋯」# n# {$ I0 n9 m7 L

+ v4 `1 t5 D1 Z# [/ h( `Miss笑一笑,另一隻手好似揸住打火機咁握實我碌L,然後用手指公撻火咁不斷摩擦我個龜頭!6 M6 A  e9 \/ n# ^- ~) g9 e5 }

D9 y( J5 i) S* [「噢!!!」
  N' X- @' i9 ~$ `) K# ^3 a7 b( F! {
真係頂唔住喇,一篤熱辣辣嘅精液,由我扯到抽筋咁擠嘅賓周,破繭而出,好似放煙花咁射左上車頭玻璃度!
$ m' r( Y; h" S) |1 ~  U* X# p( N5 ^: e; ]0 i. `& Y* G) J
7 ^5 |; }, \0 U6 d9 [, A
! t4 p/ r' `( R7 Z2 `
「哎唷!」Miss連忙用紙巾把玻璃上的精液抹掉。- @! O# ~  X! O: N6 b' z) z5 F

* m2 x# z0 Z5 }, d' |/ T) u「Sorry啊⋯⋯」
) ^" V4 Z% z/ P" |& m8 r
' R' L0 q3 s) ^9 e「唔駛sorry,呢次係唔係有D唔同呢?呢個世界係好大嘅,仲有好多嘢等你去發掘㗎⋯⋯」
2 B- [( |, b- b' _  P- O: t4 D/ J/ y& Y4 U
係呀,Miss又將我帶到另一重境界喇,我梗係想更進一步了解呢個世界啦⋯⋯$ n! d% l7 J3 `
7 z: h/ G$ e( U, E& }* k
Miss接著講:「所以暑假開始你要多D同Dfriend去打波游水,唔好淨係自己睇書喇。」
' V6 t5 b$ l' L) D7 \7 J! O1 k1 r
# F7 W1 g; A- b9 J7 {/ h「暑假點搵到你呀?」
4 |* t& S# Q; h9 ~$ O1 `7 p; H8 n( @) }) F1 W8 A" T2 r% ?0 h' m* q
「我今晚上飛機去英國探我個女喇,開學再見啦。」
( e2 ?5 a3 _* T4 P1 m: a- C; n& m3 g" w" P
「吓⋯⋯」
' k; F/ Z/ I) U$ Z, q6 i1 ?5 A; i
& E# M! T7 n4 y7 Q; l9 W$ x6 C$ |/ z# N! e' m

; [) q8 p2 p1 E5 [有次我同阿爸去超級市場買嘢,佢突然攞住樽牛奶有感而發同我講:「呢個世界上乜嘢都有到期日,罐頭有,你老母有,你第日條女都有。」我嗰時完全唔知佢up乜春,喺好耐好耐之後先至明佢講乜。" l  k/ p! G* R8 P* L: I# b# l1 z( u

( Y0 C9 _% e1 u, k$ ~) G! `嗰個暑假,我真係聽Miss講,日日打波游水,飛機都打少左。
0 H+ `9 T# u  [# C8 |# o; {2 ]+ |) k* [
話咁快暑假就完左喇,終於到左開學嗰日喇。新嘅班主任係個麻甩佬阿Sir,時間突然變得好慢。
- l) x- ?4 h# Q: ]: m( c$ E% ]) J
2 S4 v: i5 T3 y! m/ i. C5 h; i; @7 c1 D放學後我無去圖書館,而係同班friend去左學校附近嘅波地打波。打完波我無同佢地去打機,而係急急腳趕返學校個停車場。等左成個暑假喇,我要好好咁出嘢呀!
, X+ C# h/ W8 S  C' L8 `9 n# \
0 f& Y+ B: X( j6 O2 `8 i0 N+ b: G行到半路,諗起Miss我就已經扯晒旗喇,好彩我依家唔用背囊,改左用斜咩袋,可以遮一遮。. v& c% q* E$ t0 u

" X/ y* _" @! q$ L/ k7 d等左差唔多半個鐘,Miss終於出現啦!
8 G; g( o: O7 C1 O# h2 |$ l2 E) K; k- E9 H3 }6 _
佢望住我上下打量笑笑口講:「嘩,你高左咁多呀,搞乜成身汗㗎?」
6 n1 h0 l( g8 [/ L) |' j5 b& F  w1 w! J+ F- x4 W% g/ J: T& C5 M

@3 W7 Y! p' ~* J- T. P3 Y' L+ T1 y6 m3 s3 ]
「聽你講,頭先去左打波呀嘛。」
' u( Q1 N8 y8 R# i) V( w, f! K! w7 V0 Z& D2 T% M
「咁聽話?打多陣波先啦。」; N" q8 K. ?6 b; J, ^1 i

2 u- y# w% h. W5 B6 l0 E- {6 p1 u「驚你走左呀嘛。」
# l) B! l+ j! x+ U9 i6 k, O" x0 M2 U- U* W
Miss笑淫淫望住我個斜咩袋話:「上車啦。」
6 e1 X: j. I( e/ K5 b0 o
, p6 X0 I5 d! c6 M9 B8 W2 r一坐上車我就急不及待解開褲頭,碌硬綁綁嘅賓周好似海盜船咁氣勢如虹咁彈出嚟。Miss個表情有D複雜,佢皺皺眉頭說:「你高左成個頭,但係又唔係長左好多咋喎⋯⋯」
! K1 o% B5 b2 v, ]* @6 r: B" r6 v; {, O; c8 V3 k# c
我失望地問:「咁點算呀?」
  o8 X4 S. Q0 h7 N, r$ _( [6 B( E5 B+ |% n
Miss又笑返話:「唔駛驚,都粗左唔少吖,粗D好過長D呀,仲有得發育嘅⋯⋯」
) ^8 f* |- l/ q
7 Z4 u3 H* Y+ w! Q/ N6 V& q" Q我即刻鬆一口氣。( a) O4 U9 r. a
4 D+ ^' X4 `/ N$ |5 r( V! z

! r+ K0 W; C; O- r" A+ ]( y
; A$ `# j. O7 b& P  t4 d" M8 e$ ?「不過唔得住⋯⋯」1 s* {7 g/ F" k* G) k0 J
, _6 B  t. N+ X% j) [2 ~& x, V
「吓?」我碌L即時軟L左。
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:10:23 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:38:31 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

wiiin 發表於 2020-6-16 02:05:02 | 顯示全部樓層
thanks for sharing- K- U: S7 ~4 e
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:34:44 | 顯示全部樓層
+ c& a! }% o8 N: I1 U9 `
THX!!!!!!!!
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:35:41 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

kamen1234rider 發表於 2020-6-13 10:43:54 | 顯示全部樓層
Very nice!
回復

dundee 發表於 2020-6-12 11:13:23 | 顯示全部樓層
he is a 6by
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:24:09 | 顯示全部樓層
Tffgghhffjjgcf
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:59:39 | 顯示全部樓層
jguturyfujgfuhf
回復

alexwingff 發表於 2020-4-6 19:37:38 | 顯示全部樓層
地地地地地地地地
回復

codybadboy 發表於 2020-4-6 19:17:12 | 顯示全部樓層
thx alit !!!!!!
回復

ccck9993 發表於 2020-2-18 13:46:32 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing~~~!!!
回復

hhh 發表於 2020-2-16 12:53:36 | 顯示全部樓層
Yyjhvchv, xxxx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 11:01:41 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:21:01 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:19:17 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

GU8230 發表於 2020-1-12 15:24:51 | 顯示全部樓層
thx for share
回復

tommy_li84 發表於 2020-1-12 12:40:55 | 顯示全部樓層
thank you for your sharing@@@
回復

leolau 發表於 2020-1-12 11:41:33 | 顯示全部樓層
Good I want to see thanks
回復

noname20090422 發表於 2020-1-12 11:12:10 | 顯示全部樓層
Seeseeccccc
回復