地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

《小甜故》: 1.班主任

匿名網友  發表於 2019-7-31 21:36:11 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
中二嗰年嘅呢件事,依家諗起都會扯晒旗⋯⋯
! w& d6 [/ L. }, F8 ^5 g- D- F
; E( A6 f8 A- Q0 c  U5 b嗰陣我好鍾意睇書,所以每日放學後,都會去學校天台個圖書館睇陣書至走。嗰日, g/ `3 i0 f# ?% j5 c
睇完書有D眼瞓,就坐喺圖書館門口瞓左陣。
3 ^1 A' Z0 O% s
) l, z$ u* i- v. v5 X' h" I瞓醒嗰時已經五點幾,學校已經無乜人,於是就偷偷地搭教職員專用嘅電梯落地下。之前從來都無被人發現過,點知嗰日真係上得山多終遇虎添,電梯停喺3樓,度門慢慢打開⋯⋯- j; N* f# B+ z9 t0 S  i

+ V+ V1 Y- X3 v% \! s  i我心諗:「屌!仆街喇⋯⋯啊⋯⋯扮肚痛啦!」
. L0 {6 S' y" j4 y% u6 T3 t# L8 O) [8 Z5 i, q0 \' X
好彩,電梯門外嘅原來係班主任Miss Hon。佢姓韓,個樣有D似TVB個香香,所以我地叫佢Miss香香。雖然佢嘅年紀大過香香一截,但係都算㗳得落,笑淫淫嗰陣真係殺死人。最緊要佢真係好人。9 ^* c" n: @, f+ g: l2 A" s( x* j

" A, w" F7 N+ W. I. s$ E' ?2 T" ?- B; v
0.jpg # x3 y! O8 A2 i& T  P

, @$ I7 ?: ]+ v: o$ V「Miss⋯⋯我肚痛噢⋯⋯」我雙手㩒住個肚講。, R; L8 Q. d) c! ?% P' m
8 u* E3 a. K. t4 d+ E
畢竟當時我都係太年輕,可能我個樣有D心虛,佢即刻就篤爆我喇:「唔駛扮嘢喇,幫我攞住啦,Billy。」接著佢笑笑口走入電梯將一棟習作簿隊埋嚟,我唯有接主啦。在交接的一刻我地雙手的指頭無可避免地有一剎那的觸碰。嘩屌!嗰陣真係有D觸電嘅感覺,條L即刻動L左!我即刻用嗰棟簿遮住。佢似乎感應到我那微微的悸動,對著我展露出一種微妙的笑容。( g7 p) G, {: t9 E5 K

- Y: C0 J( U# e' K* m- r7 B: r8 B之後我尷尬的低著頭,大家相安無事,電梯繼續下降。點知去到2樓又停低,呢次PK喇,校長室喺2樓㗎!度門慢慢打開,真係校長啊!
) p! ~( X8 P& q) d: `) i+ I1 {' _6 x. H
校長盯著我沒有說話,而Miss就識做咁同校長講:「Billy好乖呀,幫我攞習作簿。」. I( m# g" W% c2 u/ n. p

/ k  }+ z# R0 B  H) Z) U5 X% T" O1 B校長嚴肅地點點頭無講嘢,電梯到左地下佢就走左喇。
" B# f' f% s; Y4 D$ e& R8 y
5 {; r+ C  |8 \; k2 O8 C) G: G# ^& Y9 J/ [+ x

& l1 U# M2 m+ t$ P; Y: K$ m. L
- y1 a& R! [  J/ q「我去攞車走喇,唔該晒喇。」Miss同我講完就伸手過嚟想攞返棟習作簿。
3 g( ]9 d) c- U( n
- j' c4 h0 O9 {4 v# V& k, G但係我仲扯緊旗呀!!!$ `6 G3 u$ f# Z3 x5 c

5 \% p, U* \. t1 S" v. B# g1 X6 Q6 |我即縮一縮手同佢講:「嗯⋯⋯我幫你攞多陣啦⋯⋯」9 w3 \4 A( L! H! U
# ?8 z, Y( Q, }6 q9 d' m
Miss似乎都覺得我的表情怪怪的,但係佢只係笑笑口話:「哦,好呀!」
$ E$ d, ~9 _  d- v9 t
! H! M/ ~$ k0 m: M1 b9 d我故意拖慢步伐,讓佢先行,唔俾佢睇見我扯旗。但係咁樣仲大鑊,從後望住佢個蘿柚,她底褲的形狀若隱若現,再加上穿著黑絲的雙腿郁郁吓,我依家碌嘢直情扯到鋼條咁硬!
: i" x! u* j$ X# W" H& f
) k$ v" y% B% y; _" c9 F/ g- ^, g! H
於是我狼狽地跟著Miss走到停車場,她打開了後座的車門同我講:「放後面啦,唔該晒。」$ T& ~. f; ]' N5 e: C
# m) d) F9 {1 @" a
我把習作簿放進車裡,然後曲著身出來,唔俾佢睇見我扯旗。我正想轉身離開時,Miss搭著我背脊說:「你真係肚痛呀?我車埋你啦。」
1 F3 Q& o* K# h' V# K/ d" [6 C" X8 L4 M; X% ~4 v+ P
「嗯⋯⋯唔駛喇,唔該⋯⋯」
/ J! A) w; F* ^$ d: o9 _* e: ]
" M- L# g! E8 U8 F  }+ J「順路啫,上車啦。」Miss拉住我手臂打開了前排的車門。8 [% {' R9 C) L. W" N
9 k% T7 A# \! W
我心諗:「扯住旗行路都唔係辦法,除低個背囊遮住碌L,屈住個身上車啦!」
- x4 s5 p/ a7 u. a5 G, F. J
. D8 U4 t* N  n. E6 ~. X- l於是我就鬼鬼祟祟閃身沖上車坐低。
* B* I8 J  ?+ I. N$ \  g7 y
8 s" _4 G/ Q7 I. O0 R「綁安全帶啦。」0 y( b: s, i5 m# ^! n+ k" s) K

# p+ s$ b& G& O  W! F$ C「哦。」
  G' ^- w6 g. Q7 y- T5 C9 g7 q9 b3 W; U5 s3 ]
就喺我綁安全帶嗰一刻,Miss同我講:「書包擺後面啦。」說時遲,那時快,一手攞走我個書包掉去後座!" Y; G  ~: f9 S6 ~5 V, ?$ M( o- C

) e$ U& M! Q9 U* B5 H& i在驚愕當中,我自然反應地縮起雙腳,這就更加令她好奇地望向我的大腿!! p# v5 ?8 r: K) d6 Z
8 n9 E0 O' V1 S4 _- B
「呵呵⋯⋯」* C* ^. K, c) r1 P1 m' \6 ]6 b
; E* Q" t. f7 _6 _" F  @# |3 @
我尷尬地回望Miss一眼,只見她按住半邊嘴,望住我凸起嘅褲頭忍俊不禁。她抬頭與我四目相交時,我只得低頭迴避。視線往下掃至她的胸前,本來不算很突出的雙乳被安全帶勒得蓄勢待發一樣!我不禁再低頭迴避,視線再往下移,只見她差不多整雙大腿都露了出來!我依家直頭要爆了!; e' L2 `- D: A% q# R
* k# R0 b! p& Y% \+ x4 v
我閉起雙眼尷尬地說:「Sorry呀,Miss⋯⋯」
$ c0 X0 W  j+ B5 c
5 ?* _+ C6 z( s7 P- d0 D: T* \「唔駛sorry,你呢D年紀正常嘅,高年班有D哥哥上堂嗰陣望住我偷偷喺檯底自瀆添啦!」
7 d& M4 J8 i0 O* V: d" A$ X1 i: d9 B7 O9 `# @
「吓?!」
- e8 T5 X0 k1 A7 y4 |( v* Y( \
1 [; A6 ?4 X: C# l6 z) p「無所謂啦,當睇唔到囉。」' F1 z! u* j# Z2 C9 z9 @
1 B2 T+ I8 l, p) ?
聽見Miss咁講,我即刻吞左啖口水⋯⋯結結巴巴咁問佢:「咁⋯⋯我⋯⋯」
8 ?) c# c4 z9 @0 W5 o2 |7 ~: E1 p# p& f
「你想喺呢度?」Miss皺一皺眉頭說。
) \& ?' Z8 J+ O7 N) v, ^0 y0 e$ F/ h$ t+ D
「Sorry sorry⋯⋯我⋯⋯我⋯⋯走先喇⋯⋯」
6 @  D- C) z* i
5 w. d0 D5 S- {, [1 I% }0 {* W無地自容的我正想打開車門逃跑時,Miss居然遞給我一盒紙巾!; p4 v4 g2 q' S; q

) U. }. W8 J( f# w# X; @9 ]「依家停車場得我地架車,無所謂啦!」% P2 K- e; ^1 J

! e  \" @2 {4 }! M% N: T「哦⋯⋯」
3 W! @" U1 A3 g# g
" Q! M( o8 G4 ^. L於是我馬上解開了褲頭攞碌L出來上下抽動⋯⋯4 j( l- K7 [1 D$ Z8 [
# J0 i4 @* }2 `) `" |) a* i" v
「好舒服呀?」Miss伏在軚盤上問我。
. o& `7 ]' {, j' U. M6 v
4 e- X! m& o0 D+ [, V# K* K「嗯!」我點點頭,專心的抽動。3 V- m& }8 ^* V. r* m5 _

4 i; i* |$ {1 ~* G過左一陣,Miss問我:「平時搞幾耐㗎?」
1 h" b& v; e; s& @2 ^% h. ?0 l# p. p9 ]3 I5 I. D% }8 r$ {
「嗯⋯⋯半個鐘左右啦⋯⋯」
% D, @) x. D. H  ~% h+ m5 ]2 P
1 P: v( j  U0 Z! J斜著眼望著我笑說:「咁耐?正常嘅應該唔駛一分鐘就出嘢㗎喇喎。」& `4 [/ U3 W2 p* O1 X

2 b" `/ k! b7 n5 C. P$ ?「吓⋯⋯唔知喔⋯⋯」) j/ t; j, w9 D: G2 `. Z5 M
) K# e. t5 n8 e: L4 t
Miss從手袋裡拿出了一個小盒,在小盒裡挖出了一小糰白色東西,放在掌心裏揉搓,她說:「呢D係椰子油嚟嘅。」接著她伸手到我鼻子讓我聞一下。* Z& q6 C: o0 z/ Y$ s; ~! V
3 W' a1 w( m' t1 l9 [. S* i
「香唔香呀?」+ D$ e& _9 g9 k: l' o7 l. d

: p; a  }" y6 `- d「香呀。」
2 [* e5 x5 [! W8 h* h- }
5 \1 P8 Q* ?% P# s0 jMiss另一隻手扣著我的龜頭,純熟地把弄!暖暖的手加上潤滑的椰子油,的確是前所未有的舒服!還有更厲害的是她技巧,在上下抽動的同時,手還環繞著龜頭轉動!完全是我過去無法想像的境界!8 a6 ?3 X% A2 ~4 c5 M3 M+ N

0 S3 N4 I9 N. U4 |「舒唔舒服呀?」! x4 q% Y* i& J3 x6 Q
- P3 N9 N/ ?. p+ A4 _+ u3 I9 C
「嗯⋯⋯嗯⋯⋯」
3 q+ }1 l" y5 Z, r  _* b' `& j! O
( d7 E4 W1 z7 `5 P$ n8 D; f「射得就出聲喇,唔好整到架車一陣味呀。」0 n  }% q* j. A* u

; @& X& m0 R1 g8 W* Q4 z「嗯⋯⋯啊⋯⋯射⋯⋯!!!」& X2 |4 x9 z$ r0 q8 ^- k- Y
4 u( [/ b5 `. Z+ P- u+ }
Miss來不及拿紙巾,索性伏下來用嘴巴含著我的龜頭!她一輪吸啜後,還一邊用舌頭來回的舔我的龜頭,一邊用手從下往上把最後一滴精都擠出來吞掉!
- J+ O  A$ M1 S; D: N
& W( P+ S. w! ?/ ^/ s這一刻我差不多缺氧了⋯⋯
2 a: c3 \& x/ v; q1 L/ x: ?* E4 H3 _$ N* L! w" V% N4 c: n2 C
當我回過神來時,Miss調侃我說:「又話半個鐘嘅?」$ S" E" T/ }5 [3 W
9 W8 s. o4 r1 \# D
「唔識吖嘛⋯⋯」
2 b! m$ C6 z: l7 G1 o+ t( g2 p5 T" y; b" r+ Z: u
「依家識啦,好喇,開車喇。」
+ e7 ^& t. F4 O
3 h5 O7 i  O" z4 ?5 F到我樓下時,Miss話:「到喇,今晚食多碗飯早D瞓喇,拜拜!」1 G0 {# @7 h* M/ H

( r2 F4 \$ q4 e  _4 h" m: G2 C9 y  {, X; H我依依不捨的問:「以後仲可唔可以咁樣啊?」
, w$ O% m8 D0 Y2 s, Z0 k3 \' y$ Q6 n) F8 F* q8 _
她嬌嗔地說:「頭先咪教左你囉⋯⋯下次放學撞見至講啦!」
- Q/ o/ P8 e$ _2 i$ d
3 u+ X, ^+ \( {( n' j' F「哦⋯⋯拜拜⋯⋯」
$ _! V- U* E; O" a4 d7 l6 T$ T
0 L6 `8 r7 S% v# i3 W  }  }自此之後每天放學,我都守在通往停車場的必經之路⋯⋯
回復

Ssf2889 發表於 2021-1-6 15:28:21 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Teacher no good I see
回復

19920 發表於 2020-11-12 02:08:21 | 顯示全部樓層
Wonderful story !!
回復

infinity 發表於 2020-6-16 14:10:02 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

chanwaiwai 發表於 2020-6-16 01:33:17 | 顯示全部樓層

7 J8 r2 d/ `+ nTHX!!!!!!!!
回復

Cola 發表於 2020-6-15 13:53:41 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

lcz1991313 發表於 2020-6-15 13:27:49 | 顯示全部樓層
Nice nice story
回復

哈哈哈... 發表於 2020-6-14 04:32:57 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:22:06 | 顯示全部樓層
Reuurejdjdjjjdhdhr
回復

Cyrusk3776 發表於 2020-6-12 08:21:56 | 顯示全部樓層
Reuurejdjdjjj
回復

9999998 發表於 2020-6-11 16:55:56 | 顯示全部樓層
dffgrfggfrhh
回復

abcdzzz 發表於 2020-6-10 12:33:44 | 顯示全部樓層
thanks for sharing
回復

girlbeauty 發表於 2020-3-18 08:51:05 | 顯示全部樓層
睇睇先. thx
回復

PC2625 發表於 2020-3-18 04:58:36 | 顯示全部樓層
Very attractive experience
回復

Haleeluyah 發表於 2020-3-18 03:49:13 | 顯示全部樓層
GdseaDFHCD
回復

Irischan 發表於 2020-2-19 06:15:03 | 顯示全部樓層
nxnxnxnzxnx
回復

kingkenny 發表於 2020-2-16 10:59:47 | 顯示全部樓層
回復

kman1998 發表於 2020-2-8 01:17:18 | 顯示全部樓層
謝謝分享
回復

14019 發表於 2020-1-19 21:40:42 | 顯示全部樓層
有啲嘢 都係留畀幻想啦
回復

square1111 發表於 2020-1-19 20:18:06 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

andy299 發表於 2020-1-17 19:44:45 | 顯示全部樓層
回復