地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

跟蹤輕鐵學生妹入屋強姦

匿名網友  發表於 2019-6-24 03:26:26 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
$ `8 R  u5 |- ?  W3 e4 s/ \0 d0 V( F; B& `$ Q1 L
我「目及」鳩左呢條0靚妹好耐嫁喇。自從果次響輕鐵撞到佢放學,我已經俾佢清純既美貌完全吸引住。佢個樣真係好靚,五官生得十分標緻,眼大大,鼻高高,係就係唔夠高,得五尺一、二,不過細細粒,容易食。身材亦唔算好,對波得32吋上下,不過睇落幾彈手,應該幾sorry好渣。7 V" g- J5 x2 S7 L" p0 i' G& @
! r: f* c% V* G- `
以佢咁高既質素,正路少少都肯定溝死仔啦!佢都冇例外,我見到至少有四、五個著住同佢一樣校服既靚仔一路都冤實佢。
( S; G3 Z  e/ O7 b$ e' [, n: v  P/ \% \& E" B+ K
佢又好似好姣咁,一路係咁嗲佢地,電到佢地暈哂大浪。
/ O  Z" y! t* ~  z6 }" W0 r) T( F7 A7 o7 z9 O, w1 p4 V+ m! b; a: D
咁鬼姣,好大可能已經唔係「處」喎!不過冇所謂,佢咁靚女,唔係「處」都照殺!
% l1 E; F. b& K- j5 j( U# ^  o* B7 d1 Z) A- X3 O% W' G
於是我靜雞雞跟住佢返屋企。佢住響屯門一個公共屋苑,果度D樓保安好似好嚴密咁,座座大堂都有保安員把守,不過咁多人出入,都唔使兩分鐘,我已經「及」到個大門密碼係乜喇。
2 Q8 P* s4 Z: s' Y' `, E
, v* V! n+ j, {2 a4 h+ s8 B) c
4 Q; f- N3 r* D
3 M5 }: y  y6 ], ?
0 C0 f4 l+ P; X) j* Y我「僕」左佢足足一個禮拜,終於搵到機會,趁佢放學屋企開門果陣, 跟鳩左佢入電梯,不過我早佢一層已經出左黎。. ]( J" h- }( `' ~* H; h0 H
* n- L" N! A  V" a  s
佢點都估唔到我行後樓梯竟然仲快過佢,佢出電梯果陣我已經響防煙門外面等緊佢。我一見佢開左門,即刻撲出黎一下箍柒住佢條頸,推鳩左佢入屋。雖然用哥羅芳迷暈佢會慳好多功夫,不過我就鐘意強姦多D,迷暈左好像死魚咁,邊度夠Feel喎!佢猛咁掙扎,為免佢驚動隔離屋,我唯有發力先箍暈佢,然後抱左佢入房。
) W/ h6 ~* f( o- P2 u
7 A# c3 y, o; }" Q% O% V我先反鎖左大門,又閂好哂D房門同窗門,再拉埋窗簾。跟住響佢櫃桶搵左兩對絲襪出黎,將佢雙手綁左響床頭度。我特登唔綁佢對腳,一陣等佢踢踢下先好玩家嘛。
) E+ S/ [  b( P0 p- \9 e. O& I! k6 [, Z* B, d5 q* A
我一D都唔心急,因為我知道有大把時間。我跟左佢成個禮拜,知道佢老豆老母今朝返左鄉下,最快聽朝先返。屋企得番佢一個。 我打開佢書包搵到佢本學生手冊,先知佢個名原來叫「馮凱儀」,仲有兩個月先夠十七歲,唔怪之得咁「卜卜脆」啦?
7 ?/ b$ `2 x8 L4 f: b9 Y- ?- y2 |9 V5 l
咦?差唔多醒喇喎,等我即刻笠返個「飛虎隊」面罩先。佢咁靚女,我都唔想佢因為認得我而迫住要辣手摧花。
3 K0 U) m8 a2 t
( e- l4 D" i: {0 t& w# R* g' G2 U  |8 m5 X6 k

: x' S! z4 r3 F; D6 n' M我跟手除哂自己D衫,坐響佢床邊等佢醒,順便近距離咁欣賞下佢既花容月貌。又響個背囊度拎左個DV出黎,SET埋腳架,等一陣用黎拍低我替佢破處既珍貴紀錄。
4 e; s! Y4 k( j! L7 V
8 K9 |% K2 J& ~" D. [佢一擘大眼就見到我個面罩,當堂嚇到擘大口想嗌出黎。不過我一刀壓響佢塊面珠度,佢當堂靜哂!% s9 k3 v8 i. l! F' T% ~
  s. K/ s  D; z* O$ W
「靚女,想變花面貓就嗌呢!」我用刀背慢慢響佢塊面度拖下拖下,佢嚇到粒聲都唔敢出,D眼淚就係咁流。
, e% P: F  c+ o  _
1 U8 Z: e+ o) I4 P, Y5 d「唔好呀……」佢口震震咁哀求我:「求下你放過我啦……」
; D* m3 W7 E% C% H* }/ B# R2 s, S' a+ F8 i# ~/ m- M( E. L
「好!」我對住淫笑:「等我個細佬滿足左之後咪放妳囉!」我兀高俾佢睇下我果條扯行哂,足足有七、八吋長,成枝大碼電筒咁既大肉棒。佢一見到當堂面都紅哂,仲即刻大聲嗌添。我一巴「星」鳩過去,打到佢幾乎暈咁滯。
# w6 a$ N+ ]( x3 L$ d  c2 i: F: g  N. @/ p* S* J+ U+ R

, I. F# {% ~9 b2 v0 ]% M3 E* b% W) }5 y6 Z
「嗌救命?sorry你老味! 」我一邊鬧,一邊「禁」實佢,然後一野撬開佢個咀,伸條利入咀同佢濕吻。佢猛咁反抗,我兜肚腩又一拳轟落去,打到佢眼淚水都標哂出黎。跟住佢就唔敢再掙扎,乖乖地咁任我含住佢條利,仲俾我食哂佢D又香又甜既口水。
1 X0 {0 K  d. Q  v7 ~6 H% V4 U1 h3 }* ?2 f  F$ f8 w
我錫左佢一陣先放開佢:「拿,而家俾機會妳,我問一句妳答一句。如果唔答、答得慢,或者俾我知道妳講大話,我就剝妳一件衫。答得哂十題題目我即刻放妳,如果全部剝哂我就姦妳!」. m" q6 N6 R8 s" _
: e1 R8 r; u% R/ {. A
「好唔好?」我大聲問佢。
8 i+ {# {3 G( J' B* q0 ]
; J: ^3 m0 X" i  d/ h) B佢碌大對眼望實我,都唔知點答好?我即刻話:「哦?唔肯答!」就開始解佢D衫鈕。
$ a  J) F- B: I
$ Z1 L9 s5 M/ W" w8 s" R佢猛話:「唔好除呀!好啦!好啦!」
; ]- \% O: x& K1 V% m. J! y) S; s2 M7 h) G0 @8 ~0 o1 j
我話:「已經太遲喇!」我解開哂佢D衫鈕,跟手仲成件撕鬼爛佢。
6 ^+ r9 S6 z- L/ g$ O  c& W* C+ G+ t7 j. [! z1 Z6 h4 [
車!乜個 BRA 咁鬼死咁保守嫁?不過果陣濃烈既肉香就係咁湧上黎,擋到擋唔住,我幾乎忍唔住想即刻扯爛佢。$ l# ^6 r6 F( E/ H, {) w6 \
. k7 w3 U8 L1 g$ n
「第二題,妳個胸幾大?」我隻手已經擺定響佢條BRA帶度,諗住即「扯」嫁勒。點知佢即刻搶住答:「32B!」
" j2 b' L' x, b, u
3 A+ c& T1 `8 G: B) O3 V, ^5 z% K* `0 D3 N" p

4 W% S( a% [% G2 C& W+ c「32B?有冇作大呀?」我跟住笑佢,佢當堂面都紅哂。$ d* V! T5 J7 k) e8 R8 {5 N
( `$ w8 \0 {+ c
「……哦?又唔答!」我奸笑,一手又拉斷佢個BRA。嘩!果對車頭燈即時應聲彈左出黎,細細個又真係幾可愛喎。! ^; Q! ~# d( F& v$ a' m

: o3 e% P8 j" }「奸茅!咁都算問題?」佢有D唔忿氣。6 Q0 X! ~# {7 d; R1 B8 V
1 g5 ?! v0 _2 D
「梗係算啦!拿,又問喇!」我雙手一面渣佢對波,一面問佢:「妳有冇男朋友?」6 A- r) `. a! k: h4 W0 _: M
; n6 g# v* i9 w" W3 P
「冇!」答得好快喎,雖然唔知真定假。% m! w* w+ X% i; c: f! t# t4 x

3 A6 P: ^: k/ C5 n* G「咁有冇同人嘴過?」渣渣下,佢對波仔真係幾彈手……/ X0 c$ @; ~4 M+ @8 G# L2 G, W
( f& G7 u# i- O  o( S0 |  _/ H5 W
「冇!」佢俾我渣到喘哂氣,兩粒「的的」開始硬哂咁腫起黎,不過都搶住答。
6 A! T3 k- ]3 v7 h# g, W
4 g2 g* [# b, s& `. b3 h5 e1 W+ w- M$ a8 [6 ]- e. g
! C; y; Q) u0 d' W1 o) M* H/ E
「咁頭先我咪奪去左妳個『初吻』?真係好榮幸喎!」我哈哈大笑。然後失驚無神,突然大力勁渣左佢一下,同時間即刻問:「妳仲係咪『處』?」
1 z9 r7 |  A9 U/ E; S+ ~
" Y: ]3 H& u  k4 W5 Q# o6 S佢已經俾我渣到眼淚都標埋,梗係黎唔切答我啦。
1 _% O0 _' n' r" G( ^* s6 i3 ~- l, O
! l  H! Z* k& ?2 d8 F$ G「哦,又唔答!……今次除邊樣好呢?」我梗係奸笑啦!' O1 E3 {6 [/ b1 u+ X. z; b

% Q0 M7 E' Y/ H, b# r佢即刻喊哂口咁話:「你都冇口恥既!渣到人咁痛點答喎?」" `$ b4 }6 ~" b. L

+ ?2 V$ [9 L0 |6 n  @' w「好!我又俾多次機會妳,……快D答啦。」) ~1 b: r7 k. O( d* c5 A

" J+ s4 g! ~; q+ N6 T「係呀!我仲係『處』呀!」佢好憤恨咁「睥」住我,咬牙切齒咁話。
, b  w8 y* V; q3 w! M4 O% d, p3 }1 E0 t& x& D9 x; {* W6 R) \
「好!算妳啦。拿,又問喇,今次聽清楚喇!」我雙手渣實佢條校服裙既裙頭,好快咁話:「一加一等如幾多?」+ M! `  y1 j- \* k5 S: x

& T# R( T( [1 T  ]2 N" a  E2 Q2 Y0 k「下!」佢諗唔到我會甘問,當堂愕左,我一個唔該,雙手一撕,佢條裙即刻報銷。
* V! ~  X8 e+ k# k2 ]! W/ [. I+ M/ u

* J1 d& |7 K4 l) s8 c  t6 t. P/ Z
「拿!唔關我事咁淺妳都唔答!」睇住佢全身剝淨條底褲,我碌大鳥當堂硬多兩錢。! N$ s) ^2 \( M6 c- a# m( x% \) t# H
" u& w, u; t6 t4 n, l: l
「我唔玩喇!」佢終於知道根本點都輸硬:「你走開呀!唔好呀!」雙腳係咁踢我。2 x: n* }4 N4 ^5 p9 k5 f
2 f0 R/ L) k( L/ ]
「乜妳咁冇體育精神嫁!玩都一半先反檯……」我跪響佢大脾中間,用力夾實佢雙腳,佢根本踢唔到我:「棄權即係認輸,仲要受雙倍既懲罰!」我響佢恐懼既目光下扯爛佢身上唯一既障礙物。果一陣陣芬芳既少女氣息,同埋D香噴噴既處女體香即刻湧哂入我個鼻度,令我暈得一陣陣。- g  `) `6 h& d: D! c7 n" u! t

2 q9 [9 c' {% s/ i$ G! U" P「唔好呀!救命呀!」佢大聲咁嗌!我一手「禁」住佢個口,另一隻手已經插左入佢個處女西窿度。
. f! f+ f. s1 Z1 t& ?, F( q8 B; q% H) u: q
佢D眼淚猛咁標出黎,我理得佢咁多,係咁大力「隊」入去,又上下左右咁挖佢。挖下挖下,佢D水開始流出黎勒。  i" N+ f, x' ~) ]7 S7 z) M! j) |
我隻手指頭入左少少已經Feel到有D野阻住,於是我笑淫淫咁響佢耳仔邊話:「果然冇厄我喎!真係『處』喎!」: `* w% o# y. Q5 f

7 ?: Y" d" s% q! t2 z0 h0 I「好痛呀!唔好咁大力!」我一鬆開佢個口,佢即刻大聲嗌痛。1 Y/ D' R' \5 T

! j5 P5 P5 f5 P; r1 J& [+ z1 j3 u' f, ^0 [- I
/ `" q1 [8 u# u+ Q8 ~! l
我啋佢都傻,仲大力D係咁「捽」佢塊膜:「唔挖定多D水出黎,一陣盞痛死妳咋!」; k% E5 |8 b) K7 c

7 u, Y$ X  }2 u9 J5 D7 o* |我係咁挖,又猛捽佢粒陰核。佢俾我搞到典床典蓆,係咁響度喘氣。後黎仲成身震哂,D西水係咁湧出黎,HIGH到幾乎暈添。
% C0 N- p: L2 L0 m" F
  X" ]! o7 L) Y: J; q# G唔,差唔多喇!做足前奏功夫,都算對得住妳啦!+ W8 d$ {% n) `
2 i2 j5 }2 y. v' V. n9 Q
我托起佢對大脾,校正個炮位。我冇諗過戴套,處女開苞,梗係要打真軍啦。
8 n. |8 ?; Z% O  Y
3 O0 }: Y( y+ V% U9 F+ m佢岩岩醒番, 即感覺到個妹妹俾人頂到實,於是忍唔住兀起身睇下發生乜野事?1 b; t# \0 d: Q2 l8 R

2 R4 G6 I6 i1 d+ c" H- h我指一指床邊個DV:「睇下……」佢一愕,我嗌:「ACTION!」 跟手一野塞入去……
9 O% q( [; @* z: q0 ?, }
! ~& G* d  }' X8 n「哎……!」係我嗌唧!佢冇嗌!因為已經痛到嗌唔到出聲。( P; a' ]# B& a% d' J; a
( {# f5 I0 k% X( \
好緊呀!真係估唔到佢會咁緊!我大大話話都姦過七、八條女,處女都有三、四個。但係就冇一個有凱儀咁窄。個細佬插左入去,直頭好似俾十幾個大隻佬渣到實哂咁。幾乎箍斷我個細佬咁滯!
1 I# ~9 k7 \2 G% ~( ?4 w5 h. w, J5 r: F8 ?6 G" n1 x
佢成身拉到「行」哂,個頭用力咁頂實個枕頭,痛到成個人弓起哂上黎。
; e. f8 i( ^8 [( q  ?  M! k0 Y  w  M# P6 L3 a& v/ ^$ {' a1 [
我一咬牙,用力成身壓哂落去,碌野「卜」一聲,終於咭穿左佢塊處女膜,成條衝鳩哂入去。 佢慘叫左一聲,痛到當堂暈左。
0 \3 t5 H$ `4 {: A2 q& R1 ^  X0 G% j! h1 Q2 f: {, r6 }
我睇住D處女血係咁標出黎……果種壓迫感真係前所未有咁正,雖然俾佢夾到好鬼死痛!不過又好爽!& n4 J3 m7 Q! g- a0 ]4 e

! x+ e' D& E& U成條細佬俾佢D不斷抽搐既陰肉包裹住,洞底個花芯仲起勢咁咬住我個龜頭,真係爽到想即刻射出黎。
, S5 R, a1 _8 ]
/ J! ]7 B1 J- q不過咁靚女既第一次,如果咁快就射既話,實在太浪費喇。我唯有博命忍住,為左分散自己既注意力,我好近距離咁,慢慢欣賞佢俾我破處果個痛苦樣,又上下其手咁瘋狂渣佢對波仔。0 {3 D9 y' i# D9 W6 q

% y+ R5 J3 g7 C佢雖然暈左,但個樣一樣咁靚。睇左一陣,我等唔切佢醒番,忍唔住開始要插佢喇!
. E! F/ D! y# k( y. c' E3 Q5 g2 I. J5 i  \
我慢慢抽返碌野出黎,嘩!真係成枝到染紅哂呀!
3 N3 H* @" T  i1 T6 R% [# ?' ~& B7 V, Z1 {+ g* U
正;又食一隻豬!; a: C7 c$ D" w, p. n! y

1 `6 Z1 V9 |3 W& g我慢慢咁抽插,其實想快都快唔到,因為佢個妹妹實在太窄喇!我一退後D嫩肉即刻合返埋,下下都好似要由頭再鑽過咁。
& D7 W  c" o" ]* L/ M
4 z% W' V6 p( y9 M不過好彩先頭挖左咁耐,D水有番咁上下,唔係實會插死佢。
0 G. Y  e8 W  P5 s  f
1 C+ Q4 S: D/ {1 _$ C  _4 G我係咁插左百幾二百下佢先至醒番,仲猛響度喊,又話痛又猛嗌我細力D。
  L8 e4 ?/ |1 c; n6 i$ S4 E9 w# X5 j' D
我冇理佢,愈插愈快、愈插愈大力,插足佢大半個鐘頭,先感覺到個大龜頭有D酸軟。
/ ~; \& q( K5 R& F# u# q
4 s; r1 \% D# h0 x「……要射喇!」我大聲嗌。6 a2 E& B# i, N1 R
" c+ u, ^0 J) p3 d6 s0 X
「拎返出黎!……唔好射響裡面呀!」佢本來已經俾我插到散哂,聽到我咁嗌即刻醒返哂,又發力想推開我。% @% L' x5 O+ ?3 y, i
0 H# Y* x  w% a% e* {9 g
我正響慾仙慾死既緊要關頭,真係采佢都 ON 鳩,攬到佢實一實,碌野更加出盡力咁轟落去!7 V4 ]! E3 j; x9 \& y1 V1 P# \

7 x4 S8 m$ C' j( n' [: ^終於頂唔順喇!射……!* J4 |( g9 [+ h
1 J( G% m; i. m% b3 e  A0 _
我連珠炮發咁,將D熱精射哂入佢個西窿果度,足足射左十幾廿下才停。D 精多到響佢果西度滿番哂出黎。
: t* D) O, f+ Z$ W) c  K) t" Q
% E; Z0 ]/ X6 R( K5 Z7 x佢俾我射到成身猛咁響度震,D指甲響我背脊度起勢抓!) r. b( j% e. ~1 I3 s9 z

% `/ I- E+ o+ x: m0 R, w「……」我喘哂氣伏響佢身度休息,估唔到射左咁多?搞到我幾乎虛脫咁滯!不過真係好鳩西柒暢快!# ~; X+ w# D% C

* ^' W. C- ^1 @5 Q! H3 g3 n5 s. A我抖左一陣,開始回復理智。仲聞到間房好鬼大陣汗味同我埋D精既氣味。仲有D血腥味添…… 而我同佢更加已經成身爛臭汗,對大脾度仲流柒滿哂 D 紅紅白白既精液同埋處女血。
6 D/ c+ e0 i2 `" O" s
$ d# b( i1 K) h( X) O我爬起身,用佢條校裙抹乾淨我地大脾上面果D血。跟住仲遞俾佢睇,等佢知道我已經俾我食左佢隻豬。
4 h+ [; v8 |! p( @: ^
  N3 r8 a7 Q- i, T% P0 x我心諗咁正既女吾俾人扑簡直係暴殄天物,而家我扑佢只不過係替天行道唧。( W; d( L" Y2 l) R9 i

" v7 q* b" K* V  w我跟手響佢櫃桶搵到架數碼相機出黎,幫佢再映多幾十張沙龍。+ d! g2 u, Q2 E$ D7 u( S" D
& \" ~3 n% i  c! B) S7 \8 H2 J
「你仲想點喎?」佢見我影佢相,又喊哂咁怒「睥」我。
5 }) o+ q, x6 `% X# r! e1 ^1 }, d, H4 d0 b* T' K* ]3 i
「幫妳影返D沙龍,如果妳敢報警既話,我咪幫妳放上網囉!妳咁正,肯定 HIT 鳩過『布吉』套片呀!」我一面講一面 CHECK 番頭先個段 DV 拍成點。
7 M- y& f6 i# f& G! {6 A& {+ `& |. g+ ?2 q# P
佢睇到個 LCD 重播返佢頭先俾我破處既情況,當堂面都青哂。我笑騎騎咁話:「妳睇,餅帶仲有成兩個鐘頭,唔拍哂佢好『徙』嫁……」' F# f, Y( Y5 X* W' P* _
/ O! K, ^1 F8 G& O9 w
佢竟然敢「大」我:「你都姦左我咯,仲想點喎?都係快D走擺啦,唔係我屋企人返到黎,你一定死梗!」# Z1 x1 @7 x$ D) M5 f" ^
: O/ }9 U& M" z) h/ u: \0 ?& f+ s
「靚女!唔係,係靚老婆的岩!」我又淫笑咁望實佢:「我知妳老豆老母返左鄉下,所以今晚諗住響度過夜。順便扑多妳幾鑊……如果你今晚乖乖地服侍我,我話過以後唔再搞妳!」0 j; d8 P3 b" M' v9 b0 _; b
6 W9 R; j6 t4 d( L
果晚我頭頭尾尾扑足佢七鑊,乜野花款都試過哂,連顏射、口爆……都試勻,最後連佢個後眼都開埋;淨係冇試到乳交唧!……冇辦法,先天不足! 到第二朝我腳軟軟咁走果陣,佢亦都已經郁都唔識郁,咁攤左響床度…… ) W) A8 y! {+ d1 Y  D4 L3 U4 u
! J( Q" j3 m$ ^( Z2 c+ i/ U
之後佢真係冇報到警,我亦守承諾冇再騷動佢。
回復

Pc9527 發表於 2022-11-17 00:52:59 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Thanks for sharing
回復

KVLCWW 發表於 2020-11-1 10:05:36 | 顯示全部樓層
thx a lot good
回復

misschloewu 發表於 2020-6-23 02:51:17 | 顯示全部樓層
THANK YOU FOR SHARING
回復

Jugudo 發表於 2020-6-22 01:16:21 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Brainfun 發表於 2020-6-21 21:03:20 | 顯示全部樓層
Thx for sharing
回復

ccc1098hi 發表於 2020-6-21 19:09:36 | 顯示全部樓層
gghbvdsdgg
回復

真空的鼻頭 發表於 2020-6-19 22:24:31 | 顯示全部樓層
Thank you
回復

hsbchsbchsbc 發表於 2020-6-19 12:26:15 | 顯示全部樓層
thank you very much5 S( W2 R5 C) f* `" E
回復

bmw535i 發表於 2020-6-16 22:51:34 | 顯示全部樓層
Good good good
回復

l0veszetung 發表於 2020-6-1 02:09:04 | 顯示全部樓層
thx for sharing
回復

Jay16790 發表於 2020-5-28 05:45:16 | 顯示全部樓層
I can not be a good friend and you do
回復

a99247965 發表於 2020-5-22 00:23:17 | 顯示全部樓層
動留十陳月尾隔野田十
回復

edy205488 發表於 2020-5-20 16:13:02 | 顯示全部樓層
thank you very much
回復

Username_ 發表於 2020-5-20 15:42:25 | 顯示全部樓層
Thank you for sharing!!!
回復

leung7773 發表於 2020-5-9 11:11:54 | 顯示全部樓層
多謝分享
回復

hkedger 發表於 2020-5-9 10:15:33 | 顯示全部樓層
good ! thank
回復

jng369 發表於 2020-5-9 08:08:53 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

dutian1234 發表於 2020-5-8 15:31:10 | 顯示全部樓層
kdkdkdkdkdkd
回復

wahjj 發表於 2020-5-8 13:33:20 | 顯示全部樓層
vuvvuvuvuvyvyvvyv
回復

joe_cool_hk2002 發表於 2020-4-27 06:21:52 | 顯示全部樓層
Good good輕鐵妹
回復