地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

學校保健室強姦女學生 #1

Hero2020 發表於 2023-6-17 13:41:45 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
本帖最後由 Hero2020 於 2023-6-17 01:51 PM 編輯   u4 v8 _' o: @' n6 d+ v7 d

' G! {( A' s& a2 ]9 g  @我叫呀傺
7 \$ R- _* |- ]  @多年前同人入屋爆格6 K- e, A' |5 p* z" G; }
咁啱個學生妹放學返屋企
; K# i; L/ u8 d, A0 M' f我拍檔用膠紙封住佢個口+ ^* V5 [/ @+ h3 F" s
我一入到去- [/ L5 \+ O6 U; P: E. u
見到佢 披亂嘅頭髮 衣衫不整嘅校服
" @( q% X0 M8 I9 W! ?4 J
8 M& |- c" L& s我色心起左! f! a, s9 r0 s2 ?
我推佢去床邊 Petpet對我
% J" r7 |8 t7 n; N* n1 x( X我揭開條校裙  拉低佢條白色底底! b9 N) T+ V+ D* P
細路係佢條罅 摩擦左5/6下
& o8 C, g, m/ b) x  n( |有長驅直入  
. [5 B, l- k+ G9 z7 S8 o% g! T個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫
" a* u# p: a' _& F5 }0 V. ]% Y  W我冇理到佢 每一下都好入, ~* ?: @* q- }, u- S
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦) E% g' `) p, x' j2 K
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁/ N: D; p$ i. l' @% {
前後前後 推到張床都節節聲, L7 r  Y& P% ]9 P
唔知係咪太緊張
0 ^2 E/ O' i" p8 B% j5 Z插咗四分鐘都未射. j5 u3 o# ^6 y. G+ v
個學生妹都喘曬氣/喊住
2 ~7 m$ r9 P  }  o$ t) f我推佢去床邊 Petpet對我3 E/ B9 R" _1 I% \. b; P6 d
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底" A+ l- j3 o$ w& ^$ _# s0 e5 R
細路係佢條罅 摩擦左5/6下  v' J( z. ]' |# s: [" A
有長驅直入  
' E& K1 j# W& z, O1 N- b# I5 U個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫: _& [4 G1 v. {$ F& G
我冇理到佢 每一下都好入! Q3 f# n; B2 W4 f6 Q% n1 v
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦  L$ K3 H# A' ?6 o
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁
; L! C4 i4 Z3 N* R前後前後 推到張床都節節聲/ i8 A- R1 T0 y2 I4 ~1 f5 _
唔知係咪太緊張( d. y5 M  O8 l6 T, c2 b$ @
插咗四分鐘都未射
7 D6 g  F0 F3 p: m$ G7 [個學生妹都喘曬氣/喊住
3 t1 r: L% w1 f: p4 e我推佢去床邊 Petpet對我# X( d6 m# N/ U# q1 v+ G  m2 y' t
我揭開條校裙  拉低佢條白色底底4 w* E( [) r) q9 i# j  f
細路係佢條罅 摩擦左5/6下
+ G$ [* b1 |5 G+ n+ N; t6 q: S1 a# I有長驅直入  $ u- S3 M4 h4 Z4 D" Z, {
個學生妹 個嘴隔住膠紙 大叫2 _* N4 B# e9 G$ y0 ]1 Q& I6 o/ e+ O
我冇理到佢 每一下都好入" _: f& k2 y6 b& e  Q; R9 ~, Y
好緊/好痛 夾得我細佬好辛苦6 ]: {* ?+ W9 ^" c8 Z3 F
雙手揸住佢對波 好似騎馬咁* f' B) ?$ c  G2 r3 g' P; ]2 ^5 A
前後前後 推到張床都節節聲
: ?- t1 |" S4 j7 Q唔知係咪太緊張
/ f% k2 W! c/ a, X4 U) H插咗四分鐘都未射! s. `, X0 b+ W) F# P
個學生妹都喘曬氣/喊住。   待續
回復

uk106 發表於 2023-10-16 11:26:07 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
Good story let me see
回復