地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

[日本] 唔鍾意高大男人嘅高妹 「かおり」

匿名網友  發表於 2023-2-24 21:25:50 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
「高大嘅男人更加吸引」,素來都係社會、特別係女仔們嘅共識,所以無論個女仔身係米四、定係米七,佢都希望搵個米八嘅男朋友。不過,呢個世界亦都有啲人因為各種原因而唔鍾意高大嘅男仔,好似今晚要介紹嘅呢位「かおり」,就算佢本身都已經有接近米七,佢都唔要高大男仔呀!
6 R5 N( O) u, `( a4 C5 Z
1 i; Q# T! j  r0 B, I/ I1 Jかおり最初係於IG、TikTok等社交平台走紅,後來正式步入主流媒體,同時亦開始為青少年雜誌拍攝寫真。據佢於訪問時透露,佢希望搵個唔好咁高、唔好咁靚仔,最好仲係單眼皮嘅男仔——唔知以為佢直頭係講緊我!而佢之所以有咁獨特嘅擇偶條件,係因為佢高中時第一個男朋友就係又高大又靚仔,但結果就係一個渣男,於是佢就發誓唔會再搵靚仔。
4 `  h& v, j) h2 a( V! o8 d" @
' `9 G9 t% G7 v: R. @$ _回到佢嘅寫真事業。雖然舊年6月佢就首次寫真出道,但大半年黎寫真產量其實唔多,而個人社交平台上大部份都係日常便服相,有個U領見到少少事業線已經算好罕有,可見佢事業重心並非放於寫真。但其實身高168cm嘅佢有著非常修長嘅美腿,再加上雖然有啲距離感但非常精緻嘅面孔,絕對有能力於寫真界走紅。接下來就睇佢本人嘅意願啦。% y9 @7 v6 }- a. X# p& p  D/ K, z8 K
; T* @9 E  N: Y9 @& s! |& [
: h8 {3 t; d% N* w
$ O  ?/ w6 w2 T% E- x4 L1 F 4.jpg
1 n3 d8 ]. h6 h, ?" A# J- I$ O' _+ P/ H9 U
5.jpg : B$ p/ n9 W8 Y) J4 Q
10.jpg . Y3 ^. i6 H9 c" h

' [' n0 M" w+ Q5 f2 p 11.jpg
) T0 X2 U- X* B6 [, T. D. i- u! N" W! w9 s$ s
6 @* E! I' l# j( E: u& ^0 {
3 j" |1 f$ T4 O3 U  k/ w1 Z# A& z" e 1.jpg
/ A4 \# ]5 J  D! z' o8 h* [* Z3 H6 p9 ]+ A9 l/ m9 z. Y
! S/ {( x( B$ ]! p5 R- J3 Z) F2 k; |3 V, J1 X
6.jpg " n9 R2 w$ L$ j/ a- G, D
8 y3 |: m6 S& m' u, y& D" Y- k& G  ]
$ y/ P9 j8 a6 T# ]- x6 ~7 u' U  u2 v! }; t) e. y5 b0 u# u* Z
6 a5 v) q/ O5 t: g3 A7 H, `1 Y9 _
- z8 r, k3 q0 g2 i% J 13.jpg
回復

Ft100 發表於 2023-2-25 00:38:14 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
AaaaAaaaaaa
回復

king1412 發表於 2023-2-25 01:04:41 | 顯示全部樓層
感謝分享
回復

stephen0380 發表於 2023-2-25 09:19:04 | 顯示全部樓層
thank you for sharing
5 c( n5 v' b. M) t$ @$ j5 A( P' g
回復

james23 發表於 2023-2-25 11:16:17 | 顯示全部樓層
Thanks for sharing
回復

oblldo 發表於 2023-2-25 12:59:22 | 顯示全部樓層
oh_yeah_thx______________
回復