地球人討論區 Seeuu.cc (本站位於美國,非香港網站)

地球人討論區 Seeuu.cc (本網站位於美國,並非香港網站)

搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

潮吹一線鮑

keith904 發表於 2019-1-5 10:17:09 | 顯示全部樓層 |閱讀模式
成為贊助會員助我們永續經營! 閱讀權限80+免回帖

馬上註冊,享用更多功能,讓你輕鬆玩轉地球。

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?立即註冊

x
早幾日行過TST某後巷,見到有對情侶系度咀咀摷摷,令我諗起離婚少婦H,相識經過就唔多講,
2 f2 H* f* ^! O# c: @; |6 T5 M& e; l+ W( W9 g2 l
總之如狼似虎既年齡,佢背景同有食藥令我每次都可以安心內射中出,記得有次係某大商場佢話想要,就走去殘廁執劑,
% _# f3 B# f# b( h* @; [9 ^) ~  J
同佢去深圳X梅沙海灘玩又野外中出,我最難忘一次係X梅沙酒店(對住海露台有大型浴缸果間)
8 x3 y* g) a0 R1 I  o6 S% }. o
5 W; F& a& W: h- _/ _果晚大家浸住大浴缸睇住星星,H話知我鍾意乃西,竟然自己剃哂d西毛,話方便我乃同可以完全睇哂佢隻一線鮑,
( D5 g$ T2 }6 D! H/ z1 ]: ~" z7 ]' Q2 E/ \5 I$ T' }( E, {1 Q4 k
可惜H自己剃唔淨,最後都系要我幫手,先濕水,再落剃鬚gel,慢慢咁將佢d西毛刮落黎,當一隻光脫脫既一線鮑呈現眼前既時候,
! v" }2 k) H# Y3 b% i. h8 T- c2 W$ a/ x3 T
我已經舉旗致敬,真係忍到果個應該係性無能,立即同H沖乾淨隻鮑放系搖搖椅慢慢品嚐,H平時已經好敏感,0 Z2 P- A, V* p; Y! `1 N2 a; }

' i  a. T1 J' l  @( |' G' u無咗d毛既阻隔,粒核好快就發大咗,d水就系咁流出黎,我個口含核, 兩隻手指就系洞入面出出入入,H越叫越大聲,8 I8 L% O9 H$ L1 g. \! R
d水越流越多,兩隻手捉實我個頭,驚我走咁,真係未見過H從未如此興奮過,H突然大叫一聲之後全身登直然後弓起個屁股,
* c3 b; s6 u6 I1 X2 M" R' ~# a, x. M5 I& y0 j& j
跟住隻一線鮑竟然噴水,佢一路震一路嗊,我跟本閃都閃唔切,俾佢噴到成身成面都係,搞到我成身水梗係要報復啦,
. V( i+ n0 q& C( p4 G
& q' v. l; e9 l, ]7 r8 s, E. C對準洞口一下到底,隻西比平時更濕更緊,H叫得比平時大聲同銷魂好多,我當然用連續技征服佢啦,點知去到霸王舉鼎,
( D: r% j+ @) D/ [1 m/ ]. K9 Y( }2 z+ m0 `4 k1 B
佢攬實我大叫又噴過,我地住6樓佢既叫聲應該地下都聽到,唔理咁多,H一路噴我一路插不過隻鮑夾到好實要好大力先插到入去,
$ ~1 [  N4 H( g9 C6 m/ ~ tumblr_o9vqd8LnRK1vy9tiho6_500.gif   Q! _2 M6 H/ L& J( m0 H
插到有d想射再轉我最鍾意既直立後入式,H兩隻手扶住欗河我兩手楂住佢條腰,下下插到底,插咗幾十下H又一次潮吹,
! k/ k: e1 \' n6 w6 Y* I; j2 m, y+ C  G; J0 e9 _
今次H已經無哂力,兩隻腳震哂,我就繼續俾H射濕咁抽插,插多幾廿下就頂到最底又一次內射H,我掹返出黎H已經無哂力哂跌落地下,
% y5 w! M; P8 n2 _. z; Q% z, ~! @) N# I# D
見d白色液體混和H既液體慢慢系隻一線鮑度流出黎,簡直系AV畫面,我食住煙黎欣賞,
0 I* B7 t+ @3 D2 ^/ T% F; D
' S# u- K5 v( `# o食完支煙見H重瞓系地下就抱佢落巨型大浴缸再浸過,H浸咗陣又開始手多,8 @9 [0 C( u( y1 O( M2 U1 D% R

( O- B& M  r& p7 h7 ~1 |結果呢場水戰都係走唔甩,我亦試到真正水中蕭
回復

ebook17282004 發表於 2019-1-6 11:45:45 | 顯示全部樓層
如何提昇會員等級及閱讀權限
thanks guy
回復

defection 發表於 2019-4-12 20:00:09 | 顯示全部樓層
水乳交融的性
回復

Mjl123456 發表於 2019-12-1 15:59:03 | 顯示全部樓層
啊啊啊啊啊啊啊啊
回復

sk1526 發表於 2019-12-5 03:47:55 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

sxg123 發表於 2019-12-5 06:29:30 | 顯示全部樓層
akoh h h ha a a a a a
回復

swng1 發表於 2019-12-5 07:14:00 | 顯示全部樓層
thanks a lot
回復

Koklongng 發表於 2019-12-5 09:56:30 | 顯示全部樓層
Zzzzzzzzzzzzzzzzz
回復

匿名網友  發表於 2019-12-5 10:06:30
好東西, 謝謝分享
回復

k2290771 發表於 2019-12-5 10:32:34 | 顯示全部樓層
Thanksssssss
回復

maryjohn 發表於 2019-12-8 07:28:46 | 顯示全部樓層
謝謝分享8 x5 @/ m3 h4 K0 f. y

( i+ @$ D  N8 X  x  Rmy thanks to your information
  ]; t  x! o8 ]# V# V9 T2 J. ]- t8 O3 f1 C1 E: e. N5 w. @  V
you are good man樓主發貼辛苦了,謝謝樓主的無私分享!
回復

kevin0815 發表於 2019-12-12 19:16:56 | 顯示全部樓層
) L& O" {9 V8 S3 N
Thanks for sharing
回復

pp2002 發表於 2019-12-12 19:52:01 | 顯示全部樓層
! O$ e1 F8 U/ U
thanks for sharing
回復

fatfatbobo 發表於 2019-12-12 20:33:37 | 顯示全部樓層
thank you for your share
回復

6464659 發表於 2019-12-12 22:35:24 | 顯示全部樓層
啪啪啪啪啪
回復

xixi008 發表於 2019-12-12 22:45:48 | 顯示全部樓層
Thx for making
回復

搏億金 發表於 2019-12-13 06:27:45 | 顯示全部樓層
-ccccccccc
回復

Caunited 發表於 2019-12-13 07:34:22 | 顯示全部樓層
Cccccccccccc
回復

AlAlA 發表於 2019-12-13 10:01:52 | 顯示全部樓層
Cccccccccc
回復

zucca_81 發表於 2019-12-13 16:02:08 | 顯示全部樓層
xxxxxxxxxxxxxx
回復